Unde mergem in weekend?

De Zoltan Varga
Unde mergem in weekend?
Amatorii de petreceri şi concerte au în faţă un weekend extrem de bogat în evenimente printre cei care vor poposi în Timişoara în aceste zile numărându-se Celelalte Cuvinte, Dan Ionescu, Robin and the Backstabbers, Jozif (Marea Britanie), Jose Maria Ramon (Ibiza), Vunk, Direcţia 5 sau Toulouse Lautrec.

Joi seara la King’s Pub, de la ora 20: 30 este programat un concert deosebit cu muzicianul de jazz Dan Ionescu (care din 1996 stă în Canada), la Setup Venue de la ora 21 e concert aniversar Celelalte Cuvinte iar la Scottish Pub de la ora 23 e concert cu Flat în noua lor formulă. De la ora 21 la Jazz Office are loc un recital cu Dan Mitrofan Quartet (Dan Mitrofan, Tavi Scurtu, Sebastian Spanache şi Michael Acker), de la ora 23 la El Che are loc Urban Beats cu K – Lu şi Kuky, la Heaven Studio de la aceeaşi oră e Student Crazy Night – Champagne & Chocolate, la Life! Pub de la ora 21 e Reggae Moods, la Cucaracha de la ora 20 e jam session cu The Blues Doctors, la Al – Kimia are loc We are chemical cu El Epocs, la Happy de la ora 22 e petrecere sub genericul Me gusta la debandada, la Play Club e Student Night – Vodka Reloaded iar la D Arc e petrecerea de joi.

Vineri seara, de la ora 21 la Setup Venue are loc Timishort Night Out, (proiecţia filmelor câştigătoare la Timishort, concerte cu Robin and the Backstabbers şi Persona, after – party cu K – Lu şi Leizaboy), iar la Le Cinema de la ora 23 începe o petrecere sub genericul The Sound of Ibiza care îl are ca invitat special pe Jose Maria Ramon (warm up: DJ Kool). Tot pentru iubitorii muzicii electronice clubul Zambara a pregătit o nouă petrecere a celor de la NightLong cu începere de la miezul nopţii cu Jozif (Marea Britanie), Miss I (Bucureşti) şi Bogdan Lazăr, iar la Daos Club de la ora 21 e concert AIM şi prietenii lor. La Jazz Office de la ora 22 e concert SoundSense, la Fratelli Lounge & Club e concert Vunk, la Symphony Caffe Bastion e recital Exiled Band iar la King’s Pub cântă Fely, Horea şi Florin. De la ora 23 pe bulevardul Eroilor are loc inaugurarea unui nou club, Amazon, la DAF Club Giroc e Student Party, la El Che e Revolutionary Friday, la Porky’s e Alcoholic Party, la D’ Arc Club e Party in D’ Arc, iar la Club 30 e obişnuitul Oldies But Goldies Party. De la ora 21 la People Caffe e Warm up …people, la Al – Kimia e Hanging Around iar la Scottish Pub e Friday Scottish.

Sâmbătă, la DAF Club Giroc de la ora 23 e concert Direcţia 5, la Zai Apres Café de la ora 21 e Soul Inn Live (cu Alexandra Giuca, Teo Milea şi Saşi Vuşcan), la Daos Club de la ora 22 e concert Travka (în deschidere: Officially Grasshoppers), la Setup Venue de la ora 21 e concert de lansare a albumului Heroes cu Toulouse Lautrec, iar la Jazz Office de la ora 23 e after concert Jam Session la Galele Jazz & Blues. La Zambara de la ora 2 noaptea Elless va susţine un set special de cinci ore, la No Name distracţia se derulează sub genericul International Disco Pogo – Glamour meets Bad Taste, la D’ Arc Club e Party in D’ Arc, iar la Casa de Cultură a Studenţilor de la ora 19 se desfăşoară Rubicon Assault Metal Night (concerte cu Avatar, Indian Fall, Katharos XIII şi Indefiance). La El Che de la ora 22 e Saturday on the rocks – Hawaian Party, la Atelier DIY de la ora 21 e concert AK47, la Al – Kimia de la ora 22 e Shoot, drop & roll. (cu Leizaboy şi Mr. H), la Club 30 e Oldies but Goldies Party, la Heaven Studio e Saturday in Heaven – Show extravagant Budoar Dancers iar la Life!Pub e Coyote Ugly Party.

Pentru cei care mai rezistă pe baricade şi duminică, la Porto Arte de la ora 21 are loc un concert cu Pavel Stratan, iar de la ora 23 la Jazz Office are loc After Concert Jam Session Galele Jazz & Blues.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !