Undiţari ecologişti şi harnici

1Comentariu
Undiţari ecologişti şi harnici
ŞauaieuEdiţia a VI-a a Undiţarului Ecologist Junior s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a lui Jancso Janos, care a reuşit pe parcursul unicei manşe de trei ore să prindă nu mai puţin de 318 peşti, toţi soreţi-biban soare.

Pe locurile doi şi trei, deci ceilalţi câştigători ai taberei de pescuit din Ungaria, au fost Messer Zsolt cu 204 capturi şi Kiss Zsolt cu 184. Locurile patru şi cinci au fost ocupate de Nagy Cristian Andrei – la numai şase peşti de locul care îi asigura calificarea în tabăra de pescuit din Ungaria – şi Rareş Luncan, cu 112 peşti. De remarcat că Rareş a fost singurul care a capturat caraşi, patru bucăţi de peste 100 grame. Ultimii doi au primit nadă şi câte o rolă de fir, ca premiu de încurajare de la Magazinul La Syrene, de pe Bdul Dacia.
Această ediţie a fost chiar ecologică, spre bucuria organizatorilor – APS AQUA CRISIUS Oradea şi ECOTOP Oradea – prin igienizarea realizată înaintea concursului din oraş şi prin „relocarea” a aproape o mie de bucăţi de biban-soare din acumularea Şauaieu.

Horgos Cristian1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor