Unditarul ecologist

Reactualizat la:
Copii pescari
Copii pescari
Cea de a X-a ediţie a concursului „Undiţarul Ecologist Junior” organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi “Aqua Crisius” a avut loc în acest sfârşit de săptămână.

Întrecerea s-a desfăşurat pe malul stâng al Crişului Repede, în amonte de Podul Ferdinand.

Vremea a ţinut cu cei şapte tineri pescari. Startul s-a dat la ora 8:55 cu nădirea grea, după care la ora 9:00 a început concursul de 90 de minute. „Printre participanţi s-a aflat şi o pescăriţă pricepută Jancso Katalin, care ulterior s-a dovedit a fi cea mai bună dintre concurenti, cu 41 de peşti capturaţi în cursul manşei de o oră şi jumătate”, a precizat Mihai Togor, preşedintele asociaţiei. Locul II a revenit tânărului pescar Florin David Cozma, cu 18 peşti capturaţi, iar locul III lui Szabo Szilard, cu nouă peşti capturaţi. A fost premiată şi cea mai mare captură, aceasta fiind o babuşcă de 12 centimetri, care a fost capturată tot de pescăriţa Jancso Katalin. Premiile au constat în diplome, cupe , dulciuri şi o tabără de pescuit pentru primii trei clasaţi, în Ungaria, lângă Crişul Triplu. Toţi peştii au fost eliberaţi imediat după capturare.Aceasată ediţie a concursului a fost organizată de tinerii voluntari Traian Copil, Andrei Ştrengar, Janos Jancso sub îndrumarea vicepreşedintelui Marius Poenariu şi secretarului Bere Cornel.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !