Ungurii investesc în sănătate la Sânmartin

16Comentarii
Ungurii investesc în sănătate la Sânmartin
Complexul medical „Stefanna” a fost inaugurat oficial în prezenţa primarului de Sânmartin şi a viceprimarilor de Oradea.

Un loc unde pacientul se poate simţi ca acasă. Şi nu e doar o figură de stil. Într-un cadru familial,  ce nu duce cu gândul la spital, a fost inaugurat un complex medical, rezultatul investiţiei unor medici din Ungaria. Speciliştii de aici se află în fiecare zi în luptă cu sterilitatea, practică terapia infantilă, pediatria, ne pot scapă de riduri  cu acidul hialuronic şi ne pot întineri cu tratamente cu aur, practică servicii de dermatologie, dar şi de recuperare.

Prezentă la eveniment, viceprimarul Rozalia Biro a spus: „ speranţa mea este că  aceast complex va aduce servicii medicale complementare pacienţilor, raportat la ceea există până acum. Cred că suntem suficienţi de deschişi ca în contextul dezvoltării regionale să privim gazdele noastre de astăzi ca pe nişte parteneri în servicii medicale pe care ni le putem oferi unul altuia”. „Apreciez eforturile financiare care s-au făcut pentru realizarea acestui complex şi vă doresc mult succes”, a adăugat Lucian Popuş, primarul de Sânmartin.

Tratament Bemer

„Secolul XXI a deplasat terapia medicală în direcţia screeningului medical, al detectării  timpurii, al prevenirii bolilor. Atât în domeniul dermatologiei, cât şi al pediatriei şi obstetricii-ginecologiei. Prin dezvoltarea tehnicii de diagnosticare cu ultrasunete, o însemnată parte a tulburărilor dezvoltării fetusului a devenit detectabilă din timp, intrauterin… Atât din punctul de vedere al individului, cât şi al societăţii, lupta cu sterilitatea, care se poate considerea deja ca fiind una endemică, constitue un domeniu  de mare importanţă . Accesibilitatea  cunoştinţelor şi posibilităţile medicale înlesnesc bucuria  naşterii unui copil”, a spus specialistul în obstetrică- ginecologie Janosi Gabor.

Procedeul de reglare  Bio-Electro-Magnetică a Energiei, tratamentul Bremer,  este perceput ca tratament al viitorului. Se practică cu succes în 36 de ţări, de către medici, terapeuţi naturişti, sportivi, în gimnastica medicală. Şi ca urmare a tratabilităţii simple a început să pătrundă şi în camerele oamenilor. Efectul este îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, în mod special în capilare, se activează metabolismul, creşte nivelul energetic al celulelor, se relaxează musculatura.

Fact box:

Servicii  medicale:
Obstetrică-ginecologie: videoscopie, flow metrie, intervenţii chirurgicale ambulatorii
Centru de infertilitate: consultanţii pentru stabilirea cauzelor infertilităţii
Pedriatrie: consultanţe pediatrice, consultanţe de prim-ajutor pentru nou născuţi, vaccinări, consultaţii oftalmologice
Cosmetică medicală: atenuarea ridurilor cu acid hialuronic
Dermatologie: tratarea acneelor, a eczemelor, infecţiilor cutanate, identificarea melonoamelor
Recuperare: terapia BREMER, recuperarrea leziunilor la sportivi, tratarea problemelor erectile

Veronica Bursaşiu16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor