Unic ofertant pentru Palatul Vulturul Negru

2Comentarii
Scăpări pe faţada Digi: coloritul capetelor de coloane variază de la auriu şi oranj pe aliniamentul str. Independenţei, la ocru spre Piaţa Unirii
Scăpări pe faţada Digi: coloritul capetelor de coloane variază de la auriu şi oranj pe aliniamentul str. Independenţei, la ocru spre Piaţa Unirii
Constructorul Sălard, firmă apropiată UDMR, este singura intesată de milioanele alocate pentru reabilitarea Palatului.

Primăria a finalizat procedura de achiziție pentru „Reabilitare parament exterior și învelitori aferente Palatului Vulturul Negru din Oradea”. La licitație a participat o singură firmă, Constructorul Sălard SRL, a cărei ofertă a întrunit criteriile de atribuire, fiind declarată câștigătoare. Valoarea ofertei adjudecate este 6.427.157,59 lei fără TVA, iar termenul de execuție este 24 luni de la data predării amplasamentului, informează Primăria printr-un comunicat de presă.

Procedura se află în perioada de contestație, însă administrația locală estimează că la finalul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare va avea loc semnarea contractului de achiziție publică.

Lucrările de reabilitare a faţadelor exterioare vor cuprinde două tronsoane: tronsonul către strada Independenţei şi tronsonul spre Piaţa Unirii. Lucrările vor consta în desfacerea şi refacerea tencuielilor la faţade în culorile originale, reabilitarea învelitorii actuale, reabilitarea tâmplăriilor actuale, refacerea plasticii ornamentale – elementele decorative, refacerea în totalitate a lucrărilor de tinichigerie distruse sau pierdute din tablă de zinc vopsită în culorile originale, desfacerea sau demontarea unor intervenţii de pe faţade, precum şi revizuirea iluminatului exterior.

Reamintim că tronsonul central al palatului a fost reabilitat de către proprietarul său, firma RCS-RDS.

 

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor