UNIFEST… povestea merge mai departe

UNIFEST… povestea merge mai departe
ORADEA – Asociatia Studentilor din Universitatea din Oradea(ASUO) a incercat sa aduca studentilor oradeni prin UNIFEST, multe facilitati, gratuitati, petreceri, traininguri si competitii sportive, si toate acestea gratuite.

Balul Balurilor de joi seara din discoteca No Problem, loc in care s-au inghesuit peste 500 de studenti sa vada cele 9 perechi, a fost cu siguranta punctul culminant al festivalul studentilor din Romania : UNIFEST la Oradea.

Castigatori au fost desemnati : locul 3 -Mester Antonia si Nistor Silviu, locul 2 -  Catana Cristian si Bene Andra, locul 1- Mang Alexandru si Deac Alina.  Intre surprizele din pauze au fost : fetele de la Ella Mode cu cele 2 prezentari de moda:  colectia de rochii de seara si cea de lenjerie intima, dansatorii de la Feeling Dance si Larisa, o studenta ce i-a incantat pe cei prezenti acolo cu un dans al Shakirei.

Finalul Balului Balurilor nu putea fi mai prejos, caci pe scena au urcat componentii trupei Fly Project. Acestia au incins atmosfera, petrecerea continuand pana aproape spre dimineata.

Desi initial era vorba ca UNIFEST sa ia sfarsit pe 19 noiembrie, Asociatia Studentilor din Universitatea Oradea (ASUO) a decis sa prelungeasca acest festival, oferindu-le studentilor inca 2 zile de gratuitati. Pentru ca UNIFEST se organizeaza o data pe an, si pentru ca din diferite motive in ultimii 2 ani acesta nu s-a mai tinut, studentii oradeni se vor mai bucura de inca 2 piese de teatru gratuite. Astfel, marti, de la ora 18:00, ca si in saptamana trecuta, pe baza legitimatiei de student, ei vor putea vedea la Sala Mare a Teatrului de Stat  piesele  “Cel care primeste palme”, iar joi, de la aceeasi ora "Oamenii cavernelor”.

UNIFEST isi respecta sloganul “distractie gratis, nu degeaba”. UNIFEST se va incheia pana la urma, dar el va ramane mereu pentru studenti, fiind un festival facut de studenti, cu studenti, pentru studenti si va exista cat timp ei vor fi.

Alina Gadoiu