Unificarea mişcării patronale începe de la Oradea

Caută parteneri pentru oamenii de afaceri
Caută parteneri pentru oamenii de afaceri
Continuând turneul naţional, prin care Uniunea Naţională a Patronatului Român promovează coagularea mişcării patronale şi realizarea unor parteneriate reale, lucrative, cu principalele instituţii din ţară, recent, preşedintele Ioan Lucian s-a aflat în judeţul Braşov.

Patru întâlniri importante cu patru instituţii de referinţă ale judeţului: Primăria Municipiului Braşov, Prefectura Braşov, Consiliul Judeţean şi Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Braşov, au fost realizate de reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român.

La Primăria Municipiului Braşov, le-a fost gazdă doamna viceprimar Durbaca Alexandrina-Adina, cu care s-a discutat despre posibilităţile de colaborare şi despre implicarea Uniunii patronale în administrarea noului Centru de Afaceri, construit de Primăria Braşovului. „Am fost încântaţi, când primarul Braşovului, domnul George Scripcaru, ne-a făcut invitaţia de a ne implica în organizarea noului Centru de Afaceri, de pe scena Galei Top Branduri Brasovene”, a subliniat preşedintele Lucian.

Prefectul judeţului Braşov, Mihai Mohaci, i-a asigurat pe reprezentanţii Uniunii Naţionale a Patronatului Român că le va fi alături în demersul de a dinamiza mişcarea patronală în judeţul Braşov, Instituţia Prefectului fiind foarte interesată de modul în care evoluează mişcarea patronală. „Spre deosebire de alte judeţe, aici, la Braşov, mişcarea patronală trebuie să se ridice la înălţimea deschiderii pe care autorităţile o manifestă faţă de organizaţiile patronale”, a spus vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ştefan Moldoveanu.

La Consiliul Judeţean, delegaţia Uniunii Naţionale a Patronatului Român a fost primită de vicepreşedintele Mihai Vestea, căruia i s-a înmânat o mapă cu propuneri de colaborare între UNPR şi Consiliul Judeţean Braşov, precum şi un proiect de „Acord de parteneriat”. De altfel, preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ioan Lucian, a înmânat şi doamnei viceprimar Durbaca Alexandrina-Adina şi prefectului Mihai Mohaci, câte un proiect privind un „Acord de parteneriat”.

La Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, cele două conduceri au stabilit să-şi unească eforturile pentru ca mediul de afaceri braşovean să se simtă cu adevărat reprezentat, atunci când este nevoie, precum şi în realizarea unor proiecte comune, de folos companiilor braşovene şi nu numai.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !