Uniformele OTL-iştilor zac nefolosite

12Comentarii
Uniformele OTL-iştilor zac nefolosite
Deşi regia de transport a investit 186.000 de lei în uniforme pentru angajaţi, aceştia refuză să le poarte.

Cu toate că primele seturi de uniforme comandandate de Regia Autonomă Oradea Transport Local au sosit deja de mai bine de o lună la sediul instituţiei şi împărţite vatmanilor şi şoferilor, aceştia le ţin în dulap. Deşi au avut ocazia să îşi exprime opţiunile vizavi de modelele selectate, nu le poartă, pe motiv că… le e cald. Pentru imaginea regiei, câţiva OTL-işti le-au îmbrăcat de manifestările de Ziua Transportatorului, în 12 iunie.

Acord de obligativitate

Controlorii îşi vor primi uniformele peste vreo două săptămâni. Deşi îşi doreau să le poarte, spunând că le-ar da mai multă prestanţă în faţa călătorilor, rămâne de vazut dacă se vor conforma. Până în prezent au fost livrate 70 de uniforme: 10 angajaţilor de la autobază şi 62 celor de la tramvaie.

Ţinuta de vară e compusă din piese din materiale subţiri: cămaşă cu mânecă scurtă, 2 cravate, 2 perechi de pantaloni, dintre care una mai subţire, pentru bărbaţi, iar pentru femei, cămaşă cu mânecă scurtă, o pereche de pantaloni şi o fustă.

„Deocamdată, până la sosirea tuturor celor 350 de seturi de uniforme de vară, nu îi putem controla şi obliga să le poarte. Dar după ce vor fi livrate toate, angajaţii vor semna un acord prin care se vor obliga să le folosească. Ulterior vom putea trece la sancţiuni, dacă vor fi prinşi fără”, a spus purtătorul de cuvânt al regiei, Krisztian Bogdan. Alte 350 de uniforme, de iarnă, sunt aşteptate să fie livrate până la sfârşitul acestui an.

Mălina Pop12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor