Universitarii îşi evaluează colegii

5Comentarii
Universitarii îşi evaluează colegii
ORADEA – Conducerea Universităţii din Oradea a completat procedura de evaluare a activităţii cadrelor didactice care activează în cadrul instituţiei. Astfel Senatul Universităţii a aprobat în şedinţa de luni introducerea unei noi fişe de evaluare pentru cadrele didactice: fişa de evaluare colegială. Video   Forum

Evaluarea suplimentară nu va influenţa salariul ci vine doar ca o completare la fişa de autoevaluare pe care fiecare profesor trebuie să o completeze. Noile prevederi vor intra în vigoare de anul viitor, iar decizia de introducere a fişei de evaluare colegială a venit la sugestia ARACIS (Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior)”, a declarat Cornel Antal, rectorul Universităţii.

Evaluarea colegială se va realiza între cadrele didactice ale aceeaşi catedre şi vor fi un control asupra declaraţiilor fiecărui cadru cu privire la articolele publicate sau la munca de cercetare pe care acesta susţine că a derulat-o. Prin aceasta condicerea doreşte să asigure corectitudinea celor de la catedră şi a releva adevarata calitate a cadrelor didactice.

Valentin Teuca5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor