Universitarii pregătesc admiterea de toamnă

De Crina Dobocan
1Comentariu
Universitarii pregătesc admiterea de toamnă
În 3 septembrie începe admiterea de toamnă la Universitatea din Oradea.

Universitatea din Oradea pregătește admiterea de toamnă la studiile de licență, masterat și doctorat. 2.650 de canidați au fost admiși în sesiunea din iulie la nivel de licență și 1.009, pentru masterat.

Pentru sesiunea de admitere din toamnă, care va începe luni, 3 septembrie 2018, Universitatea din Oradea scoate la concurs 2.779 locuri pentru studii universitare de licenţă (260 locuri bugetate) și 2197 locuri totale pentru studii universitare de master (84 locuri bugetate).

Calendarul de înscrieri şi oferta educaţională pentru fiecare program de studii au fost afişate pe site-ul UO (admitere.uoradea.ro) şi pe site-urile proprii ale facultăţilor.

Admiterea la studiile universitare de doctorat va avea loc în perioada 5 – 19 septembrie 2018. Candidații înscriși trebuie să parcurgă următoarele etape: susţinerea examenului de competenţă lingvistică, înscrierea candidatului prin depunerea dosarului de candidatură, participarea la colocviul de admitere, confirmarea locului obținut prin concurs.

Înscrierea pentru admitere la studiile universitare de doctorat se face la secretariatul Studiilor Universitare de Doctorat, Biblioteca nouă, etaj 4.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor