Universitatea mai ţine porţile deschise

Universitatea mai ţine porţile deschise
ORADEA - Potrivit unui comunicat de presă trimis, ieri, de conducerea Universităţii din Oradea, Senatul acesteia a aprobat, luni, prelungirea perioadei de admitere – sesiunea din septrembrie 2008 pentru unele facultăţi.

Dacă pentru Facultatea de Arte Vizuale şi Protecţia Mediului, ieri, a fost ultima zi de înscriere, pentru alte facultăţi aceasta este încă posibilă. Astfel, cei care doresc să se înscrie la masterat la Facultatea de Arhitecută şi Contrucţii o pot face până în data de 18 septembrie, inclusiv. Tot în 18 septembrie se va încheia perioada de înscriere pentru masterat şi licenţă la Facultatea de Litere, de Ştiinţe Juridice şi de Muzică. La Facultatea de Muzică înscrierile pentru masterat se vor încheia azi.

În 19 septembrie se vor încheia înscrierile pentru licenţă şi masterat la facultăţile: Textile şi Pielărie, Teologie Ortodoxă, Ştiinţe Socio-Umane, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Ştiinţe Economice şi Inginerie Managerială şi Tehnologică.

Facultatea de Ştiinţe şi-a lăsat porţile deschise până în 22 septembrie pentru doritorii de licenţă sau masterat în domeniu. Cei interesaţi de educaţie fizică şi sport se vor putea înscrie până în 25 septembrie. La facultăţile: D.P.P.P.D. (masterat şi cursuri postuniversitare) şi Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale (masterat), dar şi Ingineria Electrică şi Tehnologia Informaţiei (licenţă şi masterat) înscrierile se vor încheia în 26 septembrie, inclusiv.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase