Universitatea Oradea îşi prezintă oferta educaţională

6Comentarii
Universitatea Oradea îşi prezintă oferta educaţională
Universitatea din Oradea organizează vineri, 11 martie, între orele 13:00 – 16:00, a IV-a ediţie a Târgului de ofertă educaţională a Universităţii din Oradea.

Târgul se va desfăşura la Sala de Jocuri Sportive a Universităţii din Oradea fiind adresat liceenilor, dar şi studenţilor care doresc să îşi continue studiile la învăţământul masteral.

Programe de studii

„La ediţia de primăvară a Târgului au fost invitaţi elevii din clasele a XI-a şi a XII-a din liceele orădene. Lucrăm la Caravana Universităţii, care se va desfăşura în Bihor şi în judeţele limitrofe”, a spus Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii.

Cele 18 facultăţi ale Universităţii îşi vor prezenta programele de studii, note de curs şi cărţile editate.

Liceenii trebuie să ştie că, şi în acest an, admiterea la facultate se va face pe bază de dosare, excepţie făcând Facultatea de Muzică, Facultatea de Arte Vizuale, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Socio-Umane, care organizează anumite teste la admitere, dar şi facultăţile de Arhitectură şi Construcţii, Educaţie Fizică şi Sport şi Istorie, Georgrafie şi Relaţii Internaţionale, care organizează probe eliminatorii.

Pentru admiterea la masterat, la Facultatea de Arte Vizuale şi Facultatea de Socio-Umane vor exista probe de concurs. La restul facultăţilor, admiterea la masterat se va face pe bază de dosare.

De asemenea, din acest an Facultatea de Arte Vizuale s-a îmbogăţit cu o nouă specializare: modă şi design vestimentar.

Metodologia şi criteriile de admitere au fost postate pe site-ul Universităţii (www.uoradea.ro).

Crina Dobocan



6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor