Universitatea Oradea şi-a repartizat locurile

Universitatea Oradea şi-a repartizat locurile
Pentru anul universitar 2010/2011, UO dispune de 2.568 de locuri bugetate.

Universitatea din Oradeaa repartizat cele 2.568 de locuri bugetate pentru anul universitar 2010/2011. Repartizarea cifrei de şcolarizare pe domenii şi specializări pentru anul universitar următor a fost aprobată în şedinţa de marţi a Senatului Universităţii din Oradea. Tot atunci, Senatul a aprobat şi 125 de locuri cu taxă pentru studii postuniversitare de specializare (SPS) şi 485 de locuri la cursurile postuniversitare de perfecţionare (CPP).

Astfel, pentru studiile universitare de licenţă, Universitatea din Oradea dispune de 1.638 de locuri fără taxă şi 3.716 locuri cu taxă, pentru studii de masterat, 900 de locuri fără taxă şi 2.075 cu taxă, iar pentru studii universitare de doctorat, 30 de locuri fără taxă şi 140 cu taxă.

Numărul locurilor bugetate a rămas acelaşi ca anul trecut. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi la locurile cu taxă. Acestea au cunoscut o uşoară scădere.

„La locurile cu taxă, în acest an, s-a ţinut cont de numărul de confirmări de anul trecut. În cazul în care situaţia o va cere, locurile cu taxă vor fi suplimentate”, a spus rectorul Universităţii Oradea, Cornel Antal.

 

Sesiuni de admitere

 

Prima sesiune a concursului de admitere pentru studii universitare de licenţă şi masterat va începe în 12 iulie, iar a doua în 6 septembrie.

Astfel, în perioada 12 – 24 iulie are loc înscrierea candidaţilor. Din 25 până în 28 iulie studenţii vor susţine probele la specializările la care se organizează probe de concurs, iar rezultatele vor fi afişate în perioada 25-30 iulie.

A doua sesiune va începe din 6 septembrie cu înscrierea candidaţilor. Perioada de înscriere se va încheia în 17 septembrie. Perioada de susţinere a probelor la specializările la care se organizează concurs este programată între 18 şi 21 septembrie. Rezultatele examenului din toamnă vor fi afişate în perioada 18-23 septembrie, iar din 19-25 septembrie se vor face confirmări şi redistribuiri.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !