Universitatea şi-a stabilit obiectivele

ORADEA – Reprezentanţii Universităţii din Oradea au elaborat planul strategic al instituţiei care va reprezenta cadrul general pe baza căruia vor fi intreprinse acţiunile concrete pentru perioada 2008-2013.

Pentru acţiunile concrete ce urmează să fie desfăşurate de Universitate a fost elaborat şi adoptat planul operaţional care conţine principalele obiective pentru anul 2008, acţiuni ce urmăresc să remedieze deficienţele constatate de ARACIS. Printre cele mai importante măsuri se numără achiziţia şi implementarea unui sistem informatic pentru evidenţa şi gestiunea documentelor de studiu, sistemul are ca menire îmbunătăţirea relaţiilor cu studenţii şi va fi implementat în toate facultăţile orădene. În acelaşi plan operaţional se prevede înfiinţarea Departamentului de Informatizare şi a Laboratorului de Psihologia şi Didactica Învăţării la Adulţi. O altă investiţie substanţială pe care Universitatea şi-o propune este achiziţionarea de cărţi şi reviste de specialitate, în acest sens fiind alocate fonduri în valoare de 300.000 lei din veniturile proprii. Planul operaţional prezentat de conducerea Universităţii a fost elaborat ca şi cadru general pentru elaborarea planurilor operaţionale la nivelul fiecărei facultăţi. „Planul operaţional este o obligaţie pentru facultăţi care trebuie să îşi elaboreze şi afişeze planurile operaţionale până la data de 15 februarie. Cu toate că va conta forma şi conţinutul, cel mai importantă este punerea în practică a planului operaţional”, a subliniat prorectorul Ioan Felea.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !