Urmariti general la frontiera

Urmariti general la frontiera
Alexandru M., de 38 de ani, din Oradea, a aterizat la Timisoara, venind de la Budapesta. Barbatul a prezentat la control un titlu de calatorie emis de consulatul României în Canada.

În timpul verificarilor documentelor, politistii au constatat ca Alexandru era dat în urmarire generala din anul 2000 de Politia Bihor, fiind condamnat la cinci ani de închisoare, pentru înselaciune, valoarea prejudiciului fiind de doua miliarde de lei vechi. Cu o situatie asemanatoare s-au confruntat în aceeasi zi politistii de frontiera de la Cenad.

Predati

De data aceasta, persoana data în urmarire generala a încercat sa iasa din tara. Mihai C., de 32 de ani, din Brasov, le-a spus agentilor ca intentioneaza sa calatoreasca în Austria. Mihai a omis sa le spuna ca este dat în urmarire generala, pentru furt calificat.

Acesta este acuzat ca anul trecut, când se afla în Polonia, a spart un apartament si a furat 1.500 de zloti. Hotul a avut ghinion, în momentul furtului, Mihai si-a pierdut pasaportul în casa polonezului. Cei doi vor fi predati unor escorte din judetele de domiciliu.

Ciprian Gaic