Urmează repartizarea computerizată

ORADEA - În urma rezolvării contestaţiilor la testele naţionale, promovabilitatea în Bihor crescut la 85,88%, un rezultat foarte bun la nivel naţional. În frunte se află Suceava (89,42%), Vâlcea (88,29%) şi Caraş-Severin (86,06%).

Candidaţii care au promovat testele naţionale trebuie să completeze opţiunile în fişele de înscriere până în 6 iulie. Opţiunile trebuie introduse în baza de date computerizată până în 7 iulie, dată până la care candidaţii şi părinţii pot verifica corectitudinea datelor.

Repartizarea computerizată va avea loc în 13 iulie. Rezultatele repartizării şi listele cu locurile rămase neocupate la nivelul judeţului vor fi afişate în fiecare şcoală cu ciclu gimnazial în 14 iulie. Candidaţii au obligaţia să-şi depună dosarul la şcoala la care au fost admişi până în data de 26 iulie.
Cea de-a doua etapă a repartizării computerizate, la care iau parte candidaţii care nu au reuşit să obţină un loc la liceu în prima etapă, respectiv absolvenţii de clasa a VIII-a care nu au promovat testele naţionale, este programată pentru data de 23 iulie.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase