Benvenuti te invită să “pășești relaxat” și în această iarnă

Reactualizat la:
Benvenuti te invită să “pășești relaxat” și în această iarnă
Pentru că fiecare zi e un pas înainte in afirmarea ta personală, pentru că dincolo de idei geniale, imaginea ta contează, pentru că primele 30 de secunde sunt vitale, vino la Benvenuti și acordă-ți șansa de a” păși relaxat”!

Stilul acestui sezon Benvenuti, intens și extrem de variat, tranzitează de la modelele de inspirație masculină, la pantofii cu toc, office și extrem de feminini, de la ghetele flat cu accesorii și detalii biker, până la botine cu toc subtire și vârf ascuțit.

Colecția destinată bărbaților, la fel de bogată și diversă, explorează atât neconformismul studiat al individului modern cât și eleganța lui clasică . Tălpile reliefate, elemente de influente rock ți punk sunt completate prin sobritatea si acuratetea liniilor clasice, creionând un stil extrem de fresh și masculin.

Paleta coloristică a acestui sezon Benvenuti deschide, și ea, o întreagă plajă de explorare a dispozitiilor vestimentare. Clasicul si imperturbabilul negru, este spart prin accente de gri, bordo sau blu, modelele monocrome sunt îmbogățite fie de variante bicolore sau bordaje și sireturi in nuante contrastante, fie de inserții de piele stampato serpent.

Și, fie că vorbim, despre modele elegante, caracterizate prin simplitatea inspirata a liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil și adaptabilitate, produsele Benvenuti combină atenția și grija în ceea ce priveste design-ul și producția acestora cu cele mai noi și fresh trend-uri din domeniu.

Astfel, produsele Benvenuti, întrunesc, cu fiecare nouă colecție, caracteristici ideale: calitate datorată materialelor de excepție și modului atent de fabricare, design inovator, original și, implicit comoditate.

Benvenuti……. pășește relaxat..!!!

Mai multe detalii pe:

http://www.benvenuti.ro/

https://www.facebook.com/BenvenutiRomania/​

 

 

Advertorial!

Taguri: