Utilităţi în Parcul Industrial

ORADEA – Două proiecte vizând Parcul Industrial Eurobusiness Oradea au fost aprobate în unanimitate luni, în şedinţa extraordinară a consiliului local. Recent a fost elaborată documentaţia tehnico – economică pentru crearea unei infrastructuri de afaceri şi asigurarea utilităţilor publice.

Acestea vor fi introduse în două etape, din care în prima se va face subtraversarea pentru reţeaua de alimentare cu apă potabilă, va fi extinsă canalizarea menajeră şi va fi realizată reţeaua de evacuare a apei pluviale, prin fonduri structurale. A fost aprobată şi contribuţia bugetului local la proiect: 34,6 milioane de lei, la care se adaugă cheltuielile neeligibile (peste 13 milioane de lei).

Cel de-al doilea proiect vizează extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare menajeră, racordarea fiecărei parcele din parc şi canalizarea pluvială. Lucrările vor necesita o contribuţie de 6,8 milioane lei a bugetului local, la care se adaugă cheltuielile neeligibile în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

Malina Pop0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !