VANCSIK IOAN

VANCSIK IOAN
Au trecut cinic ani, de când a plecat la Tatăl Ceresc, dragul nostru soţ şi tată dr. VANCSIK IOAN.


Viaţa ta, iubitul nostru soţ şi tată a adus mereu roade ce au rezultat din lumina şi forţa binelui pe care l-ai dăruit mereu semenilor. A dovedit că viaţa nu se măsoară neapărat din numărul anilor trăiţi pe pământ, ci mai ales prin roadele aduse slujirii semenilor. Tu ai trăit pentru a face BINELE. Sufletul tău a fost împlinit prin iubirea de Dumnezeu şi pentru aproapele. Ai mărturisit mereu recunoştinţă, mulţumire, pentru numeroasele daruri pe care Dumnezeu ţi le-a dat. Au fost multe darurile, dar cel mai de preţ l-ai considerat cel al vieţii şi al credinţei. Nu ai judecat superficial darurile vieţii şi nu le-ai dispreţuit. Viaţa ta a demonstrat cu prisosinţă cuvintele episcopului martir că „moartea noastră trebuie să fie marea izbândă a vieţii.”
De acolo din Cer, eşti pentru noi scut de nădejde împotriva răului vieţii. Ne-ai ajutat să ne vindecăm de suferinţă, trecând prin ea, pentru a ieşi din ceaţa întunecată. Am reuşit aceasta, pentru că împreună cu tine noi am învăţat puterea credinţei, fapt ce ne-a îmbogăţit, cu tot ce face viaţa mai preţioasă, mai puternică, mai frumoasă. Înfrânţi sau victorioşi din bătălia de zi cu zi am fost conştienţi că mereu apare speranţa care ne asigură că mâine va fi mai bine. Am fost asiguraţi că te rogi mereu pentru noi la Sfânta Treime cu mijlocirea preacurată, să ne ajute să străbatem bătişurile vieţii.
Soţia Olga, copiii Laura şi Ioan.
Slujba de comemorare va avea loc: 21 august 2015, ora 18.00, la Basilica romano-catolică, Şirul Canonicilor, şi în 22 august 2015, ora 18.00, la biserica Baratok, str. Republicii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !