Varadinum Expo 2005 – editia IX

Varadinum Expo 2005 – editia IX
Anul expozitional 2005 se încheie cu o dubla manifestare expozitionala: „Varadinum Expo 2005” – editia a -IX-a si „Târgul gastronomic” – editia a – IV-a.

Manifestarea va avea loc la Sala Sporturilor din Oradea în perioada 29 septembrie – 2 octombrie.

„Fiind vorba de un târg general de bunuri de larg consum, oferta va fi foarte diversificata si bogata. Pe o suprafata totala de 3.000 mp brut îsi vor expune marfurile 116 expozanti”, ne-a informat Szabo Sandor, directorul Expo Varadinum , una dintre organizatoarele expozitiei.

Ceilalti co-organizatori sunt Camera de Comert si Industrie (CCI) Bihor, Koros Trade Kft din Bekescsaba – Ungaria si Primaria Oradea.

Numarul firmelor participante a crescut comparativ cu anul trecut cu 10%. Sala Sporturilor devine pe an ce trece mai neîncapatoare pentru asemenea manifestari. Promisiunile edililor, cum ca se va construi un centru comercial adecvat unor expozitii de asemenea anvergura, au ramas în acelasi stadiu de promisiuni.

„Pâna când nu ne vom uni cu totii Consiliul Local, Primaria si Consiliul Judetean, sa facem un proiect comun nu cred ca vom avea un centru expozitional”, este de parere Constatin Badea, directorul CCI Bihor.

Produse

În cadrul târgului vor fi expuse produse din categoria materialelor de constructii, decoratiunilor si finisajelor interioare, mobilier, cosmetice, plante ornamentale, autoturisme, instalatii de încalzire, porti de garaje, produse PSI.

Nu vor lipsi produsele de încaltaminte si îmbracaminte, confectiile din piele si produsele de uz casnic, echipamentele de calcul si produse de papetarie. Pretul biletului este de 3 RON. Pe baza acestuia fiecare vizitator va primi un chestionar cu care va putea participa la extragerea premiilor vizitatorului.

Dan Birta

Taguri: