Varadinum Expo la ediţia a XII-a

Varadinum Expo la ediţia a XII-a
ORADEA – „Varadinum Expo”, evenimentul economic specific toamnei în Oradea, a ajuns la a XII-a ediţie. Desfăşurat în perioada 25 – 28 septembrie, sub organizarea Varadinum  Expo în colaborare cu Primaria Oradea, Federaţia Patronilor Bihor, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, ITD Hungary, Koros Trade – Ungaria şi Camera de Comerţ şi Industrie din Croaţia, târgul adună circa 150 de firme pe 3.000 de metri pătraţi.

Un stand separat vor avea cele circa 30 de firme din Ungaria.

Patru primari au inaugurat până în prezent Târgul internaţional de bunuri de larg consum desfăşurat pe aceeaşi locaţie – Sala Sporturilor din Oradea, devenită Arena Antonio Alexe. Toţi au promis, care mai de care, că vor încerca să construiască un centru expoziţional. Dar toate promisiunile au rămas în acelaşi stadiu. La un moment dat (la târgul de primăvară), organizatorii nici n-au mai făcut o deschidere oficială, taxându-i astfel pe politicieni

Anul acesta, există parcă o mai mare deschidere a organizatorilor către politicieni. O listă lungă este anunţată la deschiderea oficială care va avea loc joi, 25 septembrie, printre care şi doi miniştri.

 

 

 

Produse

„Manifestarea noastră doreşte să pună în legătură oamenii de afaceri şi managerii din industria şi administraţia judeţului Bihor cu partenerii din ţările învecinate”, a precizat Andrei Bondor, directorul expoziţiei.

Printre produsele expuse se numără: mobilier şi decoraţiuni interioare, confecţii, încălţăminte, plante ornamentale de interior şi exterior, accesorii pentru curte şi grădină, instalaţii şi echipamente pentru încălzire, materiale de construcţii, porţi de garaj, piscine, produse pentru finisaje interioare şi exterioare, bijuterii, produse cosmetice şi multe altele.

 

 

 

Târg gastronomic

Ca un eveniment conex al Varadinum Expo, devenit deja tradiţie, Târgul gastronomic a ajuns şi el la a VII-a ediţie. Desfăşurat pe platoul de lângă Arena Antonio Alexe, în târgul de anul acesta îşi vor prezenta specialităţile culinare restaurante cu specific internaţional şi tradiţional românesc. Se vor întrece în concursuri de gătit reprezentanţii mass-media, dar şi partidele politice.

O noutate la expoziţie din acest an este intenţia organizatorilor de a ajuta sinistraţii din Moldova. Desfăşurată sub sloganul „Fii generos cu cei care au pierdut tot”, prin acţiunea susţinută şi de Crucea Roşie România, organizatorii vor să adune alimente şi apă potabilă pentru sinistraţi.

 

Dan Birta

 

 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase