Varianta 3 la teza unică la istorie şi geografie

Reactualizat la:
5Comentarii
Varianta 3 la teza unică la istorie şi geografie
Peste peste 214.000 de şcolari susţin, marţi, teza unică la alegere din materiile istorie sau geografie, subiectul extras fiind cel cu numărul 3. Elevii care aparţin minorităţilor naţionale pot da examenul în limba maternă.

Extragerea variantei de subiect a fost făcută în prezenţa Comisiei Naţionale de organizare, după care, acesta este distribuită către unităţile de învăţământ până la ora 11.30. Proba este programată să înceapă la ora 12.00, iar durata susţinerii este de două ore. Pe 14 decembrie, elevii din clasa a VII-a şi a VIII-a vor susţine ultima teză cu subiect unic din primul semestru, cea la limba şi literatura română. Antena3.ro vă va pune la dispoziţie subiectele extrase şi baremul de corectare în momentul în care ministerul Educaţiei le va pune la dispoziţie.

Tezele vor fi evaluate în centre special desemnate în acest sens. Fiecare lucrare va fi evaluată de doi profesori, alţii decât cei din unităţile de învăţământ de la care provin tezele. Baremul unic de evaluare şi notare va fi postat pe site-ul examene.edu.ro, după desfăşurarea fiecărei teze cu subiect unic.

Evaluarea lucrărilor va dura maxim trei zile pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordându-se 90 de puncte pentru răspunsurile corecte şi complete şi 10 puncte, din oficiu, cu respectarea strictă a baremului unic de evaluare şi notare.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor