Variantă nouă pentru Lukacs

5Comentarii
Lukacs aşteaptă lămurirea situaţiei
Lukacs aşteaptă lămurirea situaţiei
Universitatea Craiova oferă circa 150.000 de euro pentru atacantul orădean.

Atacantul Lukacs Raymond nu ştie unde va juca din returul de campionat. Transferul său devine o veritabilă telenovelă, al cărei final este imprevizibil. Revenit de la Ploieşti, de unde  a plecat nemulţumit că n-ar fi fost băgat în seamă, fotbalistul era joi la Oradea şi aştepta lămurirea situaţiei. „Sunt  bulversat. Nu ştiu încă unde o să joc şi aştept să se finalizeze ceva să fiu mai liniştit”, ne-a declarat joi jucătorul.

Între timp, pe lângă Astra Ploieşti, pe fir a intrat şi Universitatea Craiova care a înaintat o ofertă oficială către FC Bihor. „Este a doua ofertă oficială şi ne bucurăm că ofertele curg pentru Lukacs. Urmează să le trimitem răspunsul nostru. În acest moment, Astra este cu un pas înainte dar nu putem să-l dăm acolo dacă nu vrea jucătorul. Trebuie să fie o ofertă convenabilă şi pentru club şi pentru jucător”, a precizat preşedintele Ioan Lucian. Potrivit unor surse, oltenii ar fi oferit 150.000 de euro, sumă plătibilă în trei tranşe.

Iancu acuză

De la Ploieşti, preşedintele Marcel Iancu îl acuză pe impresarul Ionel Codoban că l-a influenţat pe Lukacs să nu semneze cu Astra şi că toată tevatura făcută a fost menită să-l direcţioneze spre altă grupare. „Au ajuns la Ploieşti la ora unu jumate noaptea, după ce s-au oprit şi pe la Braşov, şi au fost cazaţi la hotel de patru stele. Cum poate să spună că nu i-am tratat cu respect? Singura problemă e că medicul nu era marţi dimineaţa şi i-am programat pentru miercuri la vizita medicală. E lipsă de respect din partea lui Codoban. El îl învaţă pe jucător. Raymond e proprietatea lui FC Bihor sau a lui Codoban?

După ce au plecat de la Ploieşti s-au oprit şi la Craiova unde au negociat cu Mititelu. O să-l reclam la FRF pe Codoban, el are voie să asiste jucătorul nu să împiedice transferul. Conform înţelegerii cu FC Bihor, Lukacs trebuie să vină la Astra pentru că clubul nostru are prioritate”, afirmă Iancu. Preşedintele Astrei a precizat că Lukacs a solicitat 25.000 de euro la semnătură, 5.000 de euro net/lunar pentru primul an, 7.500 euro în anul doi, 9.000 de euro în anul trei şi 12.000 euro în ultimul an de contract.

Teodor Biriş

Lukacs face paşi spre Astra Ploieşti

Lukacs, pe lista Craiovei

Pleacă Lukacs vine Paina

„Cu mine sau fără mine, FC Bihor nu retrogradează”

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor