Vârste egale la pensionare

1Comentariu
ARAD – Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de Lege privind respingerea Ordonanţei de urgenţ? a Guvernului nr. 104/2006 pentru modificarea alin.(3) al art.190 din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Noua lege cuprinde şi textul unei propuneri legislative iniţiate de deputatul conservator Lia Ardelean.

„Vârsta de pensionare a medicilor va fi de 65 de ani indiferent de sex, pentru a asigura permanent asistenţa medicală a populaţiei şi a elimina prevederile discriminatorii din Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

După cum am mai spus şi cu alte prilejuri similare, faptul că Guvernul a emis un act normativ votat de Parlament care conţine texte identice cu cele din propunerile mele legislative nu mă deranjează, pentru că doresc să contribui la rezolvarea problemelor oamenilor, nu la consolidarea unor false titluri de glorie”, a argumentat Lia Ardelean.

Andreea Gherle1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor