Varujan Vosganian va fi audiat

Varujan Vosganian va fi audiat
BUCUREŞTI – A fost nevoie de mai bine de o săptămînă de discuţii şi de un ultimatum dat de preşedintele Traian Băsescu, pentru ca Ministerul Economiei şi Comerţului, să capete un şef.

Liberalul Varujan Vosganian, propus de primul ministru, va fi audiat luni de comisiile parlamentare de specialitate.

Locul a rămas vacant, în urma demisiei conservatorului Codruţ Şereş. Succesorul lui ar putea fi Varujan Vosganian. Propunerea a fost făcută de către primul ministru, Călin Popescu-Tăriceanu, care a transmis-o în scris preşedintelui Senatului, Nicolae Văcăroiu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, în vederea îndeplinirii procedurilor. Propunerea a fost transmisă Parlamentului, în baza prevederilor din Constituţia României, care spun că atunci când se schimbă structura politică a guvernului, remanierea trebuie aprobată de Parlament.

Varujan Vosganian va fi audiat astăzi, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, dupa care urmează votul plenului. În cazul aprobării candidaturii de către Parlament, numirea trebuie oficializată, prin decret al Preşedintelui României.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase