Vasile Blaga s-a închinat la Papucul Sfântului Spiridon la Izbuc

De Veronica Bursaşiu
10Comentarii
Vasile Blaga s-a închinat la Papucul Sfântului Spiridon la Izbuc
Azi credincioşii au putut participa la Mănăstirea Izbuc la Taina Sfântului Maslu cu dezlegări.

Programul liturgic la Sfânta Mănăstire Izbuc a început sâmbătă la ora 08.00 când s-a oficiat Sfânta Liturghie și Sfințirea cea Mare a Apei, la Izvorul Făcător de minuni!

Slujba Bobotezei la Mănăstirea Izbuc

„După Sfânta Liturghie, soborul părinților și fraților de la Mănăstirea Izbuc, dimpreună cu mulțimea bunilor credincioși, în frunte cu Prea Cuviosul Părinte Arhim Mihail, starețul sfântului locaș, au coborât în procesiune la Izvorul Tămăduitor, unde s-a oficiat Sfințirea cea Mare a Apei!

La slujbă au luat parte foarte mulți pelerini din împrejurimi, dar și onorate oficialități precum domnul Vasile Blaga, domnul Ciprian Luca managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Ștei, domnul Petru Daniel Curta primar al comunei Cărpinet, precum și domnul Sorin Degău primar al comunei Buntești! Toți cei prezenți au gustat Agheasmă Mare, și au avut prilejul și binecuvântarea de a se închina la Papucul Sfântului Spiridon, odor care face parte din visteria mănăstirii, la fel și la celelalte Odoare Sfinte precum: Icoana Maicii Domnului Făcatoare de minuni şi aducătoare de pace şi liniște sufletească dar și dăruitoare de prunci, Icoana Mântuitorului pictată de preot Arsenie Boca, Cinstitul Lemn din Sfânta Cruce pe care a fost răstignit Domnul Iisus, moaștele Sfântului Nectarie, precum și moaștele mai multor sfinți!”, se arată pe pagina oficială a Mănăstirii Izbuc.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor