Vedetă cu orice preţ

2Comentarii
Vedetă cu orice preţ
ORADEA – „Sunt dispusă să trec prin orice şi să fac orice pentru a-mi ţine partenerul de viaţă lângă mine şi cred cu adevărat într-o căsnicie de lungă durata”, sunt cuvintele Adelei Lupşe, prima bihoreancă care a încercat să-şi farmece potenţialul ursit, participând la concursul televizat de pe postul tv Kanal D „Noră pentru mamă”. Video 

Dornică de afirmare, cu un an în urmă, tânăra de numai 18 ani şi-a luat inima în dinţi, a participat la preselecţia din Oradea şi a fost selectată să intre în prima ediţie a competiţiei. Chiar dacă motivul pentru care a participat a fost acela de a se afirma, Adela nu a rămas în concurs decât trei săptămâni, asta pentru că nici unul dintre concurenţi nu au fost pe placul ei. „Nici un băiat nu a reuşit să mă atragă atât de mult încât să rămân în casă. Aşa că am considerat că este mult mai corect să cedez locul colegelor care probabil au avut mai multe şanse”, mărturiseşte tânăra.

Adela curajoasa

O credem pe cuvânt când spune că este curajoasă. Deoarece, în momentul participării la emisiunea tv abia trecuse de majorat, iar ideea căsătoriei nu a speriat-o deloc, din contra, râzând, fata exclamă cu multă convingere „se poate divorţa oricând, dacă nu te înţelegi cu omu’”. Ambiţia şi dorinţa de a se remarca cu orice preţ au făcut-o pe Adela să-şi înfrunte familia, care nu a ştiu de planul ei decât în ziua în care a fost anunţată că trebuie să-şi facă valiza pentru a pleca la Bucureşti. „Nu am fost de acord la început. Nu ştiam ce fel de emisiune este şi îmi era frică să o las singură prin Bucureşti. Nici ideea de a se căsători la 18 ani nu mi-a plăcut, dar la urma urmei era decizia ei”, povesteşte mama Adelei. Cum era firesc, părerile au fost împărţite chiar şi în sânul familiei. Dacă mama şi una dintre surori au fost total împotriva participării ei la concursul TV, tatăl şi cealaltă soră au susţinut-o cât au putut. „Nu o ştiam aşa de curajoasă. Cred că trebuie să ai multă încredere în tine pentru a participa la o astfel de emisiune. Eu nu aş fi putut face acest lucru şi asta m-a făcut să o susţin”, a spus Adina, una dintre surori. Dacă părinţii şi surorile au acceptat decizia acesteia, părerea prietenilor nu a contat prea mult, deoarece spune Adela „eu nu am prieteni, doar cunoştinţe”.

Îl mai aşteaptă…

Chiar dacă nu l-a găsit pe făt-frumos la „Noră pentru mamă”, domnişoara nu şi-a pierdut speranţa. Bărbatul ei ideal, adică … înalt, deştept, frumos, matur, educat, serios, iubăreţ, elegant, descurcăreţ, să impună respect şi să o răsfeţe, se află pe undeva şi o să apară, este convinsă Adela. Însă, până acesta are de gând să-şi facă apariţia în viaţa ei, fata noastră nu stă cu mâinile în sân. Scopul ei de a deveni vedetă începe să prindă contur. În urma participării la emisiune, Adela s-a ales cu un contract pe trei ani, timp în care ori de câte ori cei de la Kanal D o vor chema, indiferent despre ce va fi vorba, aceasta va trebui să onoreze cu prezenţa. Mai mult de atât, Adela a devenit reporter la TVS Oradea şi este şi studentă în anul doi la Jurnalism.

Despre ce este vorba

Pentru cei care nu cunosc detaliile emisiunii, amintim că participanţii sunt un număr egal de fete, băieţi şi mamele acestora din urmă. Timp de câteva luni, viitoarele mirese convieţuiesc într-o casă cu posibilele soacre, în timp ce băieţii stau într-o casă alăturată. Iniţial, aspiranţii la însurătoare îşi cunosc partenerele prin intermediul undelor tv, urmând ca la finele fiecărei săptămâni să se întâlnească faţa în faţă pentru a vedea dacă se plac sau nu. La final, o fată şi un băiat sunt numiţi câştigători numai dacă decid să se căsătorească. Cu siguranţă, cel mai important aspect al emisiunii este premiul pus la bătaie, care la cea de-a doua ediţie, care se desfăşoară chiar acum, este de 50 mii euro. De asemenea, nunta câştăgotorilor este organizată tot de Kanal D.

Ioana Iuhas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor