„Veneţie” sub Pasajul Vulturul Negru

14Comentarii
„Veneţie” sub Pasajul Vulturul Negru
ORADEA – Fără nici o investiţie de la buget, în Pasajul Vulturul Negru a apărut ad-hoc o fântână arteziană la „concurenţă” cu cele amenajate, pe bani buni, pe Corsoul orădean.

ORADEA – Iar tinerii surprinşi sub Pasaj de ploaia torenţială căzută duminică după ora 3:00, s-au arătat încântaţi de arteziana de la picioarele lor. „Am vrut să chemăm un taxi, dar mai bine aşteptăm un gondolier, fiindcă tot Pasajul e sub apă”, a remarcat Adrian Cmeciu zâmbind către prietena sa, stând pe una din terasele „lacustre”.

Mai puţin bucuroşi de situaţia apărută datorită sistemului de drenare a apei pluviale au fost administratorii cluburilor de sub Pasajul Vulturul Negru Oradea.

„Plătim chirii deloc modice, am făcut investiţii serioase pentru separeuri de nefumători, sisteme de ventilaţie şi izolare fonică. În plus, Primăria ne mai presează cu tot felul de reguli privind orarul de funcţionare. Am aprecia dacă municipalitatea ar fi la fel de preocupată şi de desfundarea canalizării.”, ne-a declarat unul dintre administratori.

Pază sub Pasaj

Dar avem şi o veste bună pentru orădenii sâcâiţi de cerşetorii atraşi de terasele de sub Pasajul Vulturul Negru. Mai mulţi administratori ai localurilor vor pune mână de la mână pentru a plăti un serviciu privat de pază şi ordine non-stop cel puţin pe perioada verii.

Reamintim că luna trecută şi patrulele de siguranţă publică ale Poliţiei Municipiului Oradea şi-au intensificat acţiunile în Piaţa Unirii, depistând câţiva tineri cerşetori care rupeau lalelele din rondouri după care colindau cu ele pe la terase ca să le vândă.

Cristian Horgos

 14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor