Verdeaţă la tot poporul

ORADEA – Curăţenia de primăvară, acţiune anuală organizată şi plătită de Primărie, oferă administratorilor de blocuri posibilitatea de a redecora spaţiile verzi din cartiere. Asociaţiile de proprietari doritoare de material dendrologic gratuit îl pot obţine în urma unei cereri depuse la Centrul de Informaţii Publice (CIP) de la parterul Primăriei.

„Administratorul merge la camera 23 pentru a depune cererea. După ce aceasta ajunge la Direcţia Tehnică şi primeşte aprobarea conducerii, reprezentantul asociaţiei de proprietari este îndrumat la serele Regiei Autonome Pieţe Agrement Salubritate(RAPAS) sau la cele ale RER Ecologic, de unde-şi poate ridica materialul săditor”, spune Dan Gherdan, director adjunct pe probleme de mediu în cadrul Direcţiei Tehnice din Primărie.
În lista cu oferta celor de la RAPAS figurează 12.600 de arbori din speciile catalpa, frasin, stejar roşu şi piramidal sau paltin auriu şi argintiu, precum şi 19.300 de conifere şi gard viu din speciile hibiscus, ienupăr sau evonius. Până ieri, la CIP au fost înregistate 49 de cereri.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !