Versiunea 5.0 a Mobile Security Suite

Versiunea 5.0 a Mobile Security Suite
Symamtec a integrat in cea mai recenta lansare a Mobile Security Suite un firewall personal, anti-virus, anti-spam si criptare a datelor.

Versiunea 5.0 va oferi utilizatorilor mobili aceleasi capacitati de securitate si protectie a datelor pe telefoanele smart si pe PDA-uri, ca cele devenite standard in cazul laptop-urilor si a altor dispozitive computing.
Un studiu al Yankee Group arata o crestere a utilizatorilor enterprise mobili la peste 269 milioane pana in 2010.

Datorita cresterii numarului de utilizatori, Symantec considera ca dispozitivele mobile vor dveni o tinta tot mai atractiva pentru hackeri.
O analiza efectuata de Symantec Global Intelligence Network arata ca numarul virusilor mobili aproape s-a dublat la fiecare sase luni, din 2004 pana in 2006.
Acum ca dispozitivele Windows Mobile dual-mode permit utilizatorilor sa comunice atat in retele mobile cat si in retelele wireless locale, tot mai multi utilizatori se bazeaza pe telefoane mobile pentru tranzactiile personale si business.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase