Victorie în deplasare pentru baschetbaliste

Divizionara A de baschet feminin CSU CN Mihai Eminescu Oradea a învins în deplasare echipa Somes Tiger Dej, cu scorul de 68-60 (15-13, 20-24, 19-14, 14-9). Acesta a fost cel de-al doilea succes pentru baschetbalistele oradene din acest sezon, dupa cel de la Iasi, scor 65-44.

Antrenorul principal al echipei, Ioan Feflea, ne-a declarat ca a fost o victorie muncita. „Am pornit din start cu un handicap destul de mare, absenta celor doi pivoti, Tamasdan, ramasa acasa pentru probleme personale, respectiv Grigoras, care s-a accidentat la antrenamentul dinaintea meciului. Din fericire, fetele s-au aparat foarte bine si au fost inspirate în aruncarile de la distanta.

A fost un meci echilibrat, dar am reusit sa ne impunem în ultimele doua reprize”, a spus tehnicianul oradean. Antrenorii Ioan Feflea si Cristian Ganea au aliniat echipa: Mester 2, Moiseev 19 (2×3), Sala 7, Buga 8 (2), Curea 4, Nagy 5 (1), Singur 23 (3), Sabau, Curpas, Horvath. Etapa viitoare, ultima din tur, CSU CN Eminescu va juca în deplasare cu Olimpia Bucuresti.

Gavril Nutiu