Victorie pentru Mikasa Oradea

Victorie pentru Mikasa Oradea
ORADEA - Competiţia masculină s-a încheiat duminică seara, cu festivitatea de premiere, desfăşurată după încheierea finalei.  Video Premiere

Finala mică s-a disputat între echipele orădene Yoşiel (Emil Lung, Moise Abrudan) şi Skinless (Adrian Holhoş, Daniel Todoran), fiind câştigată de Yoşiel, cu scorul de 2-1 (11, -9, 13), după o partidă spectaculoasă şi echilibrată.

Triumf orădean

Finala mare a opus echipele Mikasa Oradea (Marius Mascovici, Cătălin Lele) şi Sălbaticii Bucureşti, formaţia bucureşteană fiind singura din competiţie care a reuşit să se strecoare printre grupările orădene în fazele superioare ale concursului. Mascovici şi Lele, campionii naţionali en titre, şi-au onorat cartea de vizită, obţinând o victorie clară, cu scorul de 2-0 (12, 14). Mikasa este aşadar merituoasa câştigătoare a turneului masculin, care a consemnat dominaţia clară a echipelor orădene înscrise în concurs. Voleiul pe plajă orădean, care deţine în palmares nu mai puţin de 29 de titluri naţionale, şi-a confirmat din nou supremaţia.

Premii speciale

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, concursul a oferit premii în valoare de 2.000 euro. Echipele clasate pe locurile 1-8 au fost recompensate cu premii în numerar şi produse promoţionale. Formaţia Mikasa a primit un premiu în valoare de 1.860 RON.

Organizatorii au acordat câteva premii speciale, după cum urmează: premiul pentru cel mai tehnic jucător, Marius Mascovici (Mikasa Oradea); premiu de merit pentru echipele Transilvania I, II şi III; diplomă de merit pentru antrenorul orădean Radu Petruş, cel care a pus bazele turneelor de volei pe plajă din oraşul nostru, în urmă cu unsprezece ani.

 El a venit special din Canada pentru a asista la turneul Adeplast. Tot din Canada a venit şi Adrian Ion, unul dintre celebrii fraţi Ion, veterani ai beach-volley-ului orădean. Adi Ion a făcut pereche cu Traian Grădinaru, în echipa The Twins, situată pe locurile 5-6.

Gavril Nuţiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase