Viitorii frontierişti, avansaţi

1Comentariu
Viitorii frontierişti, avansaţi
ORADEA - Absolvenţii celei de-a 89-a promoţii a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” au fost înălţaţi sâmbătă la primul grad profesional. Părinţi, rude, prieteni şi apropiaţi ai absolvenţilor au participat la ceremonia din Piaţa Unirii din Oradea, în ciuda unei runde de ploaie torenţială.

Pregătiţi juridic
Sâmbătă au absolvit 550 de elevi, care au urmat cursurile şcolii pe durata unui an şi şase luni. Aceştia au susţinut în perioada 23-28 iunie examenul de absolvire, care a constat în susţinerea mai multor probe, atât scris cât şi oral, la disciplinele: Pregătire de specialitate – Tactica Poliţiei de Frontieră, Pregătire juridică, Pregătire de ordine juridică şi securitate publică, limbă străină.
În urma centralizării rezultatelor examenului de absolvire şi a mediei de şcolarizare, media generală a promoţiei iunie 2007 este de 8.89”, a declarat scms Eugen Micheş, purtătorul de cuvânt al şcolii. Şeful de promoţie a fost agentul Anamaria Neag, cu 9.88, urmată de agenţii Elena Cojocaru cu media 9.80, respectiv Marian Păduraru cu media 9.76.
Absolvenţii au fost repartizaţi, în ordinea mediilor, în cadrul sectoarelor Poliţiei de Frontieră de la toate frontierele externe ale României.

Anghel Georgiana1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor