Vin pensionările….

ORADEA – Medicii care au împlinit vârsta de pensionare vor spune adio Spitalului Judeţean. Directorul Muţ a anunţat vineri că aceştia vor intra în pensie de la 1 ianuarie 2007.

Aceşia sunt: dr. George Ionescu, dr. Szilagyi Ludovic, dr. Szegedi Ladislau, dr. Viorel Porumb, dr. Ioan Vancsik, dr. Augustin Lenghel. Totodată, medicilor dr. Sorin Tămaş de la Cardiologie şi dr. Ioan Micle de la Ortopedie li s-au înaintat de la 1 decembrie dosarele în vederea pensionării, aceştia urmând să intre în pensie anul viitor, în momentul când vor primi decizia. „Alături de aceştia se află şi dr. Gheorghe Ninulescu, de la Hematologie. Dar cum pe secţie mai există doar un medic, acesta va rămâne în funcţie până la organizarea unui concurs.

Cât îl priveşte pe dr. Ştefan Florian, de la Medicină Legală, pensionarea acestuia trebuie operată de către Casa de Pensii Cluj”, susţine ec. Muţ. Pe Secţia de Diabet, managerul nu a adus nici o noutate, deoarece acum se efectuează încă o evaluare de ansamblu a tuturor medicilor, cât despre numirea şefului de secţie, Ministerul Sănătăţii nu a trimis încă nici un răspuns.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase