Vine Moşul la pensionari

Vine Moşul la pensionari
ORADEA – Pensionarii cu pensii mici, care nu vor beneficia de creşterea pensiei ca urmare a creşterii valorii punctului de pensie din decembrie, vor primi un ajutor financiar. Pensionarii cu pensii mici vor primi un ajutor financiar cuprins între 30 şi 60 de lei noi.

Ajutorul va fi diferenţiat în funcţie de suma pensiei aflate în plată sau cuvenite, a anunţat luni Călin Popescu Tăriceanu. Astfel, pensionarii al căror cuantum al pensiei aflate în plată la 30 noiembrie 2006 este mai mic de 210 lei vor primi un ajutor financiar de 60 lei (600.000 lei vechi), iar pensionarii care primesc sau au dreptul la o sumă cuprinsă între 211 şi 316 lei vor beneficia de un ajutor de 50 lei.

Pentru pensionarii al căror cuantum al pensiei aflate în plată sau cuvenite la 30 noiembrie 2006 se situează între 317 lei şi 435 lei inclusiv vor primi 40 lei. Un ajutor financiar în valoare de 30 lei va fi acordat persoanelor a căror pensie este de cel mult 435 lei inclusiv şi care beneficiază parţial de majorarea valorii punctului de pensie.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase