Vine termenul limită!

DEVA – Plătitorii de venituri din salarii şi asimilate salariilor au obligaţia depunerii fişelor fiscale pentru anul 2007 până în ultima zi a lunii februarie. Acestea vor fi însoţite de borderoul centralizator editat cu ajutorul programului de asistenţă, semnat şi ştampilat.

Fişele pot fi depuse la unitatea fiscală în a cărei rază teritorială este înregistrat domiciliul fiscal, sau unde au fost luate până acum în evidenţă.
Persoanelor fizice care încetează să obţină venituri din salarii, sau asimilate salariilor în timpul anului, angajatorii le vor înmâna un exemplar al fişei fiscale odată cu definitivarea formelor de lichidare, sau la încetarea raporturilor în baza cărora au fost obţinute veniturile din salarii.
Formatul electronic al formularului se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice şi se transmite organului fiscal competent pe dischetă 3 1/2 inch, 1.440 MB, compatibilă MS-DOS.
Nerespectarea de către plătitorii de salarii şi venituri asimilate salariilor a obligaţiilor privind completarea şi păstrarea fişelor fiscale precum şi neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau la terţe persoane (inclusiv angajat) a fişelor fiscale în termenul stabilit se sancţionează cu amendă de la 500 la 1.000 lei pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 la 5.000 lei pentru persoanele juridice.

Grigore Roibu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !