Violată de concubinul mamei

6Comentarii
DIECI – O fetiţă de 11 ani a fost violată chiar de către concubinul mamei sale. Ambrozie Ciornea în vârstă de 28 de ani, din Dieci, a întreţinut mai multe acte sexuale prin constrângere cu fetiţa amantei sale. 

O fetiţă de 11 ani a trăit un adevărat coşmar timp de un an şi jumătate şi nu a spus nimănui nimic. Micuţa Emanuela a fost forţată de către concubinul mamei sale, în vârstă de 28 de ani, să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ambrozie Ciornea trăia de mai mulţi ani în concubinaj cu mama fetei.

Femeia mai are încă şase copii, dintre care unul este al concubinului, iar ce de-al doilea copil al acestora este pe drum, femeia fiind însărcinată în luna a şaptea. Cea care a descoperit ceea ce i se întâmpla fetiţei a fost chiar învăţătoarea copilei. Aceasta bănuia că ceva se petrece în familia Emanuelei, însă certitudinea a avut-o atunci când într-o seară l-a văzut pe Ambrozie Ciornea cu micuţa de mână intrând într-o grădină părăsită.

Dându-şi seama ce se întâmplă, învăţătoarea a povestit primarului comunei Dieci, Ioan Crişan, ceea ce văzuse şi ceea ce bănuia că se întâmplă cu fetiţa. „Doamna învăţătoare a venit şi mi-a povestit ce a văzut şi ceea ce bănuia. Imediat după ce am aflat, am vorbit cu fetiţa şi a spus tot ce i se întâmplase”, a declarat Ioan Crişan, primarul comunei Dieci.

Şi-a recunoscut fapta

În faţa ajutorului şefului de post din Dieci, a asistentului social din cadrul primăriei, dar şi a primarului, fata de 11 ani a recunoscut ceea ce a îndurat timp de un an şi jumătate. Pus în faţa adevărului de către autorităţile din comună, Ambrozie Ciornea a recunoscut că timp de un an şi jumătate a forţat-o pe micuţă să întreţină relaţii sexuale cu el.

Fetei i s-a făcut un control medical în urma căruia s-a stabilit că aceasta fusese violată. Bărbatul a fost reţinut imediat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Arad. „Iniţial, faptele acestui bărbat au fost sesizate de către lucrătorii Postului de Poliţie Dieci. S-a luat măsura ridicării minorei şi a internării sale în centrul de minori, respectiv controlului medical care a reliefat faptul că aceasta a fost violată. Imediat după aflarea rezultatului, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat. Acesta a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al I.J.P. Arad.

Starea fetiţei este bună

Mama fetiţei nu a vrut să recunoască nicio clipă faptul că bărbatul cu care trăia este violatorul fiicei ei de doar 11 ani. Se pare că bărbatul nu este la prima sa faptă de acest gen. Oamenii din comună vorbesc că sora cea mai mare a Emanuelei, în vârstă de 16 ani, căsătorită acum, a fost şi ea supusă în trecut unui asemenea tratament din partea concubinului mamei sale. De la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad am aflat că, în momentul de faţă, se desfăşoară o anchetă în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi fraţi ai Emanuelei.

„Pentru fetiţă s-a luat măsuri de protecţie în regim de urgenţă. Minora se află la centrul de primire minori şi va rămâne acolo. Ea beneficiază de consiliere psihologică iar starea ei este una bună. În urma anchetelor, se hotăreşte dacă se vor lua măsuri de protecţie şi pentru ceilalţi copii”, a declarat Angelica Stana, purtător de cuvânt la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor