VIP-urile, în lanţ?

VIP-urile, în lanţ?
ORADEA – Seara Revelionului poate aduce surprize pentru cele aproximativ 500 de VIP-uri invitate la o recepţie în sala mare a Primăriei, între care se zvoneşte că s-ar putea afla chiar şi ministrul Vasile Blaga.

Una dintre ele va fi cvartetul Intermezzo, care va înnobila momentul cu muzică clasică, cei patru membri ai săi fiind „ascunşi” în balconul sălii.

O a doua ar putea fi invitaţia de a părăsi luxul şi de a coborî în stradă, pentru a participa la lanţul uman. Ne bazăm în primul rând pe cele 500 de VIP-uri din sala mare. Ele ar trebui să înceapă”, crede Radu Crican, iniţiatorul ideii lanţului uman.
Astfel, responsabilitatea succesului pare să aparţină, acum, orădeanului de rând. În afară de cheful din Piaţa Unirii, municipalitatea nu a montat chioşcuri cu alimente şi băuturi pe ruta viitorului lanţ, Piaţa Unirii, Corso, Parcul Petofi, Bdul Dacia, Şoseaua Borşului şi vama.

„Nu e o chermeză. Nu-i cu prezenţă obligatorie. Dacă omul vrea, vine. Dacă nu, e ruşinea orădenilor. Ar fi o amintire frumoasă pentru mulţi să ştie că în Revelionul integrării au participat la un lanţ uman”, apreciază Crican.
Acesta spune că, tehnic, problema va fi rezolvată la faţa locului: doritorii de deplasare vor fi duşi cu autobuzul până la capătul lanţului şi apoi, la final, vor fi aduşi înapoi în Centru, când totul va lua sfârşit.
Totuşi, pentru un potenţial insucces al iniţiativei s-a găsit deja vina. Aceasta nu constă în „bizareria” ideii, după cum s-a exprimat Radu Crican, ci în modul în care a fost reflectat de presă. „Ideea nu a fost tratată cu seriozitate”, conchide consilierul.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase