VIŞOVAN IOAN

VIŞOVAN IOAN
Cu profundă durere în suflet aducem un ultim omagiu celui care a fost DR. VIŞOVAN IOAN. Colectivul secţiei ATI, Spital Militar Oradea.

Suntem alături de familia îndoliată la marea durere pricinuită de dispariţia prematură şi neaşteptată a celui care a fost dr. VIŞOVAN IOAN, medic primar, boli interne-gastroenterologie.
Colectivul secţiei chirurgie a S.C.U.A.I. Oradea.

Cu inimile îndurerate şi lacrimi în ochi un bun rămas de la distinsul nostru coleg, dr. VIŞOVAN IOAN, medic primar, interne-gastroenterologie.
Familia dr. Bobe Stelian.

Cu profundă durere în suflet aducem un ultim omagiu celui care a fost dr. VIŞOVAN IOAN, eminent medic primar, interne, gastroenterologie şi apreciat de colegi şi pacienţi.
Familia dr. Stroe Radu.

Suntem alături de familia îndurerată la plecarea neaşteptată şi mult prea devreme a celui care a fost un deosebit şi apreciat medic, dr. VIŞOVAN IOAN.
Îndureraţi şi cu lacrimi în ochi ne luăm rămas bun!
Dr. Gălăţanu şi colectivul secţiei de Ortopedie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !