Vizita ARACIS dă speranțe Universității din Oradea

Reactualizat la:
1Comentariu
Vizita ARACIS dă speranțe Universității din Oradea
Biroul de Presă al Universității a emis luni un comunicat pe care vi-l redăm în continuare:

Vineri, 18 octombrie 2013, s-a încheiat vizita Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) pentru evaluarea instituţională a Universităţii din Oradea (UO). Comisia de evaluare a fost compusă din 29 evaluatori, din care un expert străin din Ungaria şi doi studenţi. A fost evaluată universitatea din punct de vedere instituţional şi 19 programe de studii (specializări) de licenţă. Procesul de evaluare s-a derulat în perioada 16 – 18 octombrie 2013.

Concluziile generale ale vizitei de evaluare au fost prezentate vineri, 18 octombrie, în faţa rectorului, a preşedintelui Senatului, a Consiliului de Administraţie, a directorului Departamentului de Asigurare a Calităţii, a preşedintelui Consiliului Calităţii, a preşedintelui Comisiei de Evaluare şi Asigurare a Calităţii a Senatului universitar şi a reprezentanţilor studenţilor.

Şedinţa a fost condusă de către coordonatorul de misiune, prof.dr. Răzvan Nistor, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, care a invitat experţii să prezinte în câteva cuvinte activitatea desfăşurată ca evaluatori. Atât experţii cât şi studenţii au vorbit apreciativ menţionând că, din punct de vedere logistic şi administrativ, evaluarea a decurs în foarte bune condiţii iar documentaţia specifică a fost elaborată conform standardelor ARACIS.

Şedinţa a fost încheiată de directorul de misiune, prof.dr. Ion Popa, (Academia de Studii Economice din Bucureşti), care a precizat că acordarea calificativului şi concluziile specifice sunt de competenţa Consilului ARACIS şi vor fi făcute publice după şedinţa Consiliului ARACIS din lunile noiembrie sau decembrie 2013.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor