Vizite bilaterale Bihor – Hajdu Bihar

Un grup de oameni de afaceri bihoreni – format în majoritate din reprezentanţi ai companiilor membre ale Asociaţiei Firmelor Bihorene (AFB) – a participat luni, 18 martie, în cadrul unei delegaţii oficiale, la vizita de studiu din Debreţin – Ungaria, organizată de Zona Metropolitană Oradea în cadrul proiectului „Pregătirea şi crearea unei reţele transfrontaliere de cooperare a mediului de afaceri din judeţele Bihor şi Hajdu Bihar”.

„Cu această ocazie, au fost vizitate Camera de Comerț şi Industrie Hajdú-Bihar, Parcul Industrial din Debrecen, gestionat de firma privată Xanga, cea mai importantă tipografie din municipiu – Centrum Print, aquapark-ul Aquaticum şi sediul firmei Volanpack din Biharkeresztes, societate producătoare de ambalaje şi substanţe pentru agricultura bio”, ne-a informat Radu Silaghi, directorul executiv al AFB.

În replică, 16 oameni de afaceri maghiari au vizitat Oradea, tot într-o vizită de studiu. Prima companie vizată a fost Agroind Cauaceu S.A., unde delegația din Ungaria a putut vedea facilitățile de productie, silozurile și tehnologia de ultimă oră folosite de una din cele mai importante firme din domeniul agricol din județul Bihor. Delegația a avut ocazia să viziteze, mai apoi și Parcul Industrial Eurobusiness.

„Finalitatea proiectului se reflectă în gestionarea site-ului Interregional Business Market de către AFB. Această platformă electronică va putea fi o sursă de informații pentru companiile din județele Bihor si Hajdu –Bihor, precum și o bază de date care poate fi consultată în procesul de căutare a unor noi clienți sau furnizori”, declară Radu Silaghi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !