Vladimirescu, închisă parţial

2Comentarii
Vladimirescu, închisă parţial
ORADEA – Anunţată pentru ieri, închiderea parţială a străzii Tudor Vladimirescu, pe o direcţie de mers, pe porţiunea din cartierul Ioşia, este în stand-by. Odată blocată, strada va sta închisă până la mijlocul lunii septembrie, când este termenul de predare a străzii gata asfaltate, pe porţiunea cuprinsă între intersecţiile cu străzile W.

Shakespeare şi Oneştilor, sensul de mers dinspre Centru spre Centură, , ne-a declarat Aurelia Ţenţ, director adjunct pe probleme tehnice în cadrul Primăriei.
„Lucrările de acolo sunt mai complexe.

Pe de o parte se lucrează la reabilitarea reţelei de canalizare menajeră şi pluvială, dar şi Keviep-ul are săpături la staţia de pompare de lângă sediul RER Ecologic”, ne-a spus Radu Ciursaş, şef Birou Achiziţii în cadrul Regiei Apă-Canal, beneficiara lucrărilor.

Cirulaţie greoaie
Traficul este, astfel, redirecţionat cu ajutorul semnelor şi a unui agent de circulaţie, pe porţiunea închisă fiind sens unic spre zona Ioşia, după cum se arată în proiectul lucrării.

Pe porţiunea dintre Bdul Decebal şi Centru, circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza săpăturilor de pe partea dreaptă a drumurilor, şantierul fiind deschis fără restricţionarea traficului.
În calitate de şef peste Direcţia Tehnică, Dumitru Fildan anunţase că se va reabilita infrastructura din subsolul străzii şi covoarele asfaltice, lucrându-se pe tronsoane, astfel încât să nu se blocheze circulaţia.

Experţii, însă, sunt de părere că este mai degrabă foarte probabil ca acest lucru să se întâmple, cu atât mai mult cu cât săpăturile necesare pot merge până la minus patru metri, şi nu este exclus ca la aceste profunzimi să apară infiltraţii de apă.

Cristina Ghilea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor