Vãmuire la Postã

1Comentariu
Clientii Postei Române (PR) pot expedia colete în orice tarã din lume, pe cale aerianã sau de suprafatã. PR, în parteneriat cu Autoritatea Nationalã Vamalã, asigurã functionarea serviciului de mesagerie externã, în 57 de unitãti postale din întreaga tarã.

Continutul coletului este verificat la Postã de functionarul vamal, greutatea maximã admisã variind între 10 si 31,5 kg, în functie de tara de destinatie. În general, nu se admit valori la purtãtor, bani, cecuri, bijuterii, metale pretioase, alimente, alcool, substante explozibile sau toxice, droguri sau haine vechi, se precizeazã în comunicatul PR.

Persoanele care asteaptã colete din strãinãtate trebuie sã se prezinte tot la oficiile postale cu asistentã vamalã, pentru vãmuirea si predarea coletului. Informatii suplimentare cu privire la serviciile de coletãrie externã, prin oficiile postale cu asistentã vamalã, pot fi obtinute la numãrul de telefon 021.93.93.111.
Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor