Vocea fătului

Reactualizat la:
1Comentariu
Vocea fătului
“Alo, cineva afară! Mă auziţi? “Ar spune mulți dintre copii la vârsta fetală, când simt ceva pericol. Închis în uter, e dificil de a da semnale lumii exterioare, atunci când este nevoie de ajutor.

Stimate Cititor!

Baby Life Care oferă un serviciu care promovează siguranța fetală. În țările dezvoltate ale lumii, de obicei de la săptămâna a 28-a de sarcină, în cadrul îngrijirii de sarcină se desfășoară așa-numitul “Non-Stress Test” (NST) CTG. În Ungaria, începând cu a 37-a săptămână de sarcină, mamele participă la o examinare CTG (cardiotocografie) de 20 de minute o dată pe săptămână. În România, această examinare nu intră sub incidența protocoalelor obligatorii de asistență medicală. Testele non-stress efectuate și evaluate în mod corespunzător au un grad înalt de certitudine cu privire la starea copilului (fătul) intrauterin. Succesul acestei proceduri este determinat numai de numărul de teste efectuate. Rareori, de ex. o dată pe săptămână, efectuate aceste teste de douăzeci sau treizeci de minute, în mod evident nu sunt în măsură să găsească perioadele mai lungi sau mai scurte de timp din viața intrauterină, care indică faptul că rezervele placentare sunt reduse sau cordonul ombilical este strâns periodic, adică fătul este în pericol. Între cele două teste, cu toate acestea, nu avem nici o idee despre cum se simte fătul în uterul mamei sale. Este un lucru trist că pierdem sute de copii sănătoși și deja viabili în fiecare an înainte de a veni pe lume. Între teste trece prea mult timp pentru a detecta pericolul în multe cazuri și pentru a lua măsurile de salvare.folyamatabra-ro

Serviciile programului pentru Salvarea fatului are scopul de a afla starea fetala în uter, nu doar o dată pe săptămână, sau mai rar, în timpul examinarilor, ci zilnic, sau chiar de mai multe ori pe zi, de câte ori dorim. Prin scurtarea semnificativă a timpului dintre cele două teste, putem preveni rezultatul fatal al condițiilor care pun în pericol viața fătului. Serviciul nostru este asigurat printr-un aparat de uz casnic, adică nu este necesar, ca specialistul să se afle la locul de efectuare a testelor. Tehnologiile moderne permit mămicilor să efectueze măsurătorile acasă, în timp ce medicul ginecolog poate interpreta curba CTG oriunde. Femeia gravidă va fi informată automat despre starea actuală a bebelușului.

Dispozitivul CTG dezvoltat în Ungaria diferă de instrumentele convenționale, astfel încât capătul de detectare a inimii fetale nu funcționează cu ultrasunete, ci cu un microfon care utilizează o metodă special dezvoltată în acest scop. Având în vedere că dispozitivul de testare nu emite nicio radiație, utilizarea sa este complet sigură, nu poate avea risc biologic pentru făt sau mamă, deci poate fi folosit și chiar de mai multe ori pe zi. După măsurare, dispozitivul ca un telefon mobil va trimite valoarea măsurată Centrului nostru medical, unde medicii de obstetrică-ginecologie cu experiență vor evalua și vor trimite înapoi rezultatul pe ecranul dispozitivului. Dacă Centrul nostru medical constată o anomalie care poate fi periculoasă pentru făt pe baza rezultatului măsurătorii, va avertiza mama gravidă cât mai curând posibil. Medicul gravidei responsabil de sarcină are astfel posibilitatea de a lua măsurile necesare în timp pentru a păstra viața și sănătatea fătului. De asemenea mama poate opta pentru trimiterea documentului medical la ginecologul său ales, cu condiția ca medicul să fie acceptat acest lucru.

Dispozitivul Baby Life Care folosit de către mame este un dispozitiv medical certificat CE, de telemedicină, care nu numai că simte bătăile inimii fătului, ci le și face să fie auzite de către gravidă și de mediul înconjurător. În același timp, înregistrează activitatea uterină spontană și mișcările fetale.

keszulek

Scopul nostru este ca așteptarea fericită și emoţionantă a părinților să fie cât mai lipsită de stres!

Echipa Baby Life Care

Pentru mai multe informații pe pagina www.salvareafatului.ro, la adresa de e-mail info@babylifecare.ro sau lanumărul de telefon + 40-774-006750 .

Advertorial! Hb: 8904391Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor