Redescopera-ti zambetul (P)

Reactualizat la:
Redescopera-ti zambetul (P)
Voi avea o lucrare dentară care să-mi satisfacă pretențiile? O întrebare de cele mai multe ori dificilă. Vom încerca în următoarele rânduri să vă ajutăm să luați o decizie corectă în acest sens. Trebuie să știți că o lucrare dentară este rezultatul unei munci în echipă. Medicul dentist pe de-o parte și tehnicianul pe de alta.

Pregătirea corectă a câmpului protetic, manoperă deosebit de importantă, dă posibilitatea tehnicianului dentar să confecționeze o structură dentară precisă și integrată armonios cu fizionomia feței. Așadar alegerea unei echipe medic-tehnician dentar competente este primul pas esențial. Urmează alegerea tipului de lucrare dentară.

Dacă ne referim la lucrările dentare fixe (cele ce se cimentează definitiv pe dinții restanți), structurile metalo-ceramice clasice sau cele integral ceramice sunt o alegere bună. Totuși, pentru satisfacerea celor mai mari pretenții de fizionomie ceramica integrală de tipul celei presate sau stratificate pe zirconiu sunt o alegere obligatorie. Tendințele stomatologiei moderne sunt de a elimina componenta metalică și de a o înlocui cu structuri de oxid de zirconiu frezate digital.

Dar ce este zirconiul?

Zirconiul – este un element chimic rar care in combinație cu oxigenul a dat naștere unui material ceramic foarte rezistent și perfect biocompatibil. Datoria acestor proprietăți a fost introdus cu succes in domeniul medical și mai recent in stomatologie.

Culoarea albă a ZrO2 l-a facut candidatul ideal pentru a înlocui vechile structuri metalice ale lucrărilor dentare.

Pe scurt avantajele acestui material sunt: 

  • este perfect biocampatibil, nu provoacă alergii
  • este singurul material din care se pot confecționa punți dentare până la 14 elemente fără metal.
  • oferă fizionomie de excepție datorită culorii albe și translucidității finale.
  • este inert termic, netransmițând variațiile termice pulpei dentare.
  • adaptare perfectă in cavitatea bucală datorită confecționării prin tehnologie CAD/CAM .
  • elimină apariția în timp a lizereului gri la marginea coroanelor dentare specifică lucrărilor metalo-ceramice.
  • softul de modelare oferă posibilitatea vizualizării virtuale a viitoarei lucrări dentare.

În concluzie dioxidul de zirconiu in combinație cu tehnologia CAD/CAM, de modelare și frezare asistată de computer, a urcat o nouă treaptă spre confecționarea unei lucrări dentare perfecte. Puteți profita acum de garanția materialelor de ultimă generație și precizia tehnologiei digitale CAD/CAM, în Oradea doar la laboratorul nostru din B-dul Ștefan Cel Mare, nr.76, bl.PB24, ap.1.

O lucrare dentară executată cu responsabilitate și simț estetic vă va face să redescoperiți cel mai de preț accesoriu al dumneavoastră, ZÂMBETUL!

Pentru mai multe detalii și promoțiile actuale accesați www.art-dent.ro