“Voi fi în continuare preşedintele vostru”

250Comentarii
“Voi fi în continuare preşedintele vostru”
BUCURESTI – Traian Băsescu a venit ieri în jurul orelor 19.00 în mijlocul mulţimii adunate în Piaţa Universităţii şi s-a adresat susţinătorilor săi, încercând să-i liniştească şi să îi asigure că va rămâne alături de cei care l-au votat.

“Bună seara, ne întâlnim din nou după doi ani şi jumătate! Am înţeles mesajul dumneavoastră. Vă asigur că voi face ce e bine pentru ţară. Se pare că până se îndeplinesc toate formalităţile, încă sunt preşedintele în funcţie al României”, a început Traian Băsescu discursul în faţa manifestanţilor.

“Vă asigur că nu voi abandona poporul român. Acesta nu este un discurs electoral. Vă rog să fiţi convinşi că în activitatea mea nu am încălcat Constituţia. Eu mi-am respectat obligaţia de a proteja interesele celor care m-au ales”, a mai adăugat preşedintele emoţionat.

Preşedintele a rugat mulţimea să rămână calmă, astfel încăt să nu se ajungă la violenţe. Preşedintele a mai îndemnat mulţimea să îşi exprime convingerile prin vot: “Forţa poporului se vede la prin vot, acesta este modalitaea de a ne exprima într-o democraţie. Vă rog să ne manifestăm în linişte şi civilizat. Electoratul meu este unul care vrea o Românie modernă, în care fiecare poate să îşi exprime opinia.”

“Vă promit că după ce predau preşedinţia domnului Văcăroiu ne putem întâlni de câte ori doriţi”, a mai adăugat Traian Băsescu.

În timp ce din mulţime se scanda “Vă iubim!”, preşedintele a răspuns “Şi eu vă iubesc! Mă reîntorc la voi. Voi fi în continuare preşedintele vostru, preşedintele românilor”.

“Sunt de meserie căpitan de cursă lungă, iar misiunea mea la preşedinţie este una de cursă lungă”, a mai adăugat preşedintele pentru Andrei Gheorghe, care se afla în Piaţa Universităţii.

Întrebat de Andrei Gheorghe dacă regretă ceea ce s-a întâmplat ieri, preşedintele a răspuns: “Da, foarte!”

Sute de persoane s-au adunat ieri în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a-l susţine pe preşedintele Traian Băsescu, care a fost suspendat de Parlament cu 322 de voturi pentru şi 108 împotrivă.

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a declarat că manifestaţia de la Universitate este una spontană. El a subliniat că PD nu are nicio implicare. Cererea de autorizare a fost făcută însă, ulterior, de Asociaţia pentru Iniţiative civice, iar mitingul a fost autorizat de Primăria Bucureşti.250Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor