Voloşeniuc a vrut să dea exemplu

Voloşeniuc a vrut să dea exemplu
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să dea un exemplu, lucrând la renovarea Teatrului Arcadia. Imagini Video: Vicele CJ salahor pentru o zi Video

Vicepereşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Voloşeniuc, a participat luni, însoţit de cinci consilieri, la lucrările de renovare a Teatrului Arcadia. După ce a fost întâmpinat de directorul teatrului, Marius Aron, vicepereşedintele CJ a ţinut să dea un exemplu şi să contribuie la execuţia lucrărilor, trecând la treabă cu pensula în mână. „Vrem să dăm un exemplu, să fim solidari cu echipa Teatrului Arcadia, care, iată, în condiţii de criză, reuşeşte să facă treabă bună. N-am venit doar pentru poza de grup, ci vom sta câteva ore”, a precizat Dumitru Voloşeniuc, adăugând că el şi echipa sa vor mai veni şi în următoarele zile pentru a da o mană de ajutor la buna derulare a lucrărilor.

Gata, din septembrie

Marius Aron a ţinut să amintească, la rândul său, că vicepreşedintele CJ a fost alături de Teatrul Arcadia întoteauna, nu numai moral, ci şi fizic. „Sper să primim fonduri de la ordonatorul de credite pentru a schimba balustrada de la intrare cu una de inox, dar şi pentru foaier, unde dorim să schimbăm sistemul de prindere al lucrărilor şi să îmbunatăţim sistemul de iluminare”, a precizat directorul teatrului. Demarate la începutul săptămânii trecute, lucrările de renovare vor fi gata pe 11 septembrie şi sunt suportate de Consiliul Judeţean.

Mălina Pop0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !