Voluntare la Habitat

2Comentarii
ORADEA – O echipă formată din şapte voluntare a venit la începutul acestei săptămâni pentru a da o mână de ajutor la cartierul Habitat. Vreme de două săptămâni, împreună cu familiile de săraci din cartierul Velenţa, acestea vor lucra la turnarea plăcii de beton pe fundaţia unui duplex pentru săraci şi la ridicarea clădirii.

„Am venit ca voluntar pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de sprijin. Pentru mine este întotdeauna o mare bucurie să fac asta şi simt că primesc mai mult decât dau. O asemenea experienţă o recomand oricui, pentru că eşti cuprins de o mare bucurie sufletească ajutându-i cu ceva atât de concret pe cei nevoiaşi. Şi nu-ţi fă grijă că eşti o femeie pe şantier pentru că eşti respectată la fel ca ceilalţi, a spus Karen Kennedy, liderul grupului.

Aceasta a mai lucrat şi pe şantierul Habitat, alături de alţi voluntari în India, Mozambic, Zambia sau Gana, dar a decis să revină. Karen şi-a făcut propriul grup de voluntari, format din femei, şi a ales să vină la Oradea ca să le dea un exemplu oamenilor, că şi femeile se pot pune la zidărie, şi chiar pot face treabă bună. Cele şapte femei nici măcar nu s-au cunoscut înainte de a sosi în România.
Simona Albinaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor