Voluntari internaționali în proiectul Discover

De Camelia Busu
Voluntari internaționali în proiectul Discover
© Foto: AIESEC
Discover for Schools Summer 2018 va debuta sâmbătă şi se află la a şasea ediţie în Oradea.

Complementar sistemului educaţional, Discover este un proiect de educație non-formală din ciclul de dezvoltare pentru tineri. Este dedicat elevilor din clasele I-VIII, copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani.

Sesiunile acestui proiect sunt ţinute de studenţi internaționali voluntari, care în acest an vor veni din China, Turcia, Brazilia, Egipt, Thailanda, Hong Kong, Kazakhstan şi Canada. Ei le vor oferi copiilor o perspectivă interculturală asupra lumii și îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal.

Elevii vor învăţa câte ceva din fiecare experiență pe care o trăiesc în cadrul proiectului, vor avea posibilitatea să îşi dezvolte gândirea critică prin experienţe practice şi se vor dezvolta la un potenţial maxim.

Având o conexiune constantă cu voluntarii internaţionali, copiii îşi vor îmbunătăţi abilitățile de limbă engleză în cadrul sesiunilor şi vor avea o mai mare deschidere către alte culturi. Îşi vor dezvolta abilităţi precum comunicarea, responsabilitatea, lucrul în echipă, devenind mult mai conştienţi de propriile calităţi. Dezvoltarea în plan personal îi va ajuta ulterior foarte mult pentru a se putea integra mai uşor în societate.

Aşadar, AIESEC Oradea face invitaţia la evenimentul de deschidere al celui de-al doilea proiect educaţional al lor din anul acesta, desfăşurat în limba engleză, Discover for Schools Summer 2018.

AIESEC este o organizație internațională de tineri, condusă de studenți care doresc să se dezvolte atât pe ei, cât și comunitățile din jurul lor. Sunt interesați de probleme globale, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, înțelegere culturală și învățare prin practică.

Acest eveniment va avea loc sâmbătă, 23 iunie, la Casa Tineretului din Ioșia, începând cu ora 17:30. La deschidere vor avea loc şi două numere de spectacol: o piesă în interpretarea voluntarilor locali din proiect, care sunt în programul AIESEC Local Ambasador, şi un moment de balet contemporan susţinut de Iasmina Petrescu, de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !