Voluntari pentru o săptămână

ORADEA – Orădenii cu simţ civic activ, dar şi cei care doresc să experimenteze implicarea socială în folosul semenilor lor, pot participa, începând de mâine, la acţiunile din calendarul celei de-a treia ediţii locale a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV), organizată de Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO) şi Centrul Unic de Voluntariat Comunitar Oradea (CUVCO), anunţă Adina Madar, director economic al ASCO.

„Evenimentul este gândit ca un instrument de promovare a conceptului şi a practicii voluntariatului, de creştere a profilului voluntarilor în comunitate şi de valorificare a potenţialului uman existent la nivelul fiecărei comunităţi”, ne-a declarat Adina Pătroc, co-organizator al SNV la Oradea.
Astfel, SNV se adreseaza atât orădenilor de rând, cât şi tuturor grupurilor care-şi pot asuma un rol în dezvoltarea comunităţii – ONG-urile sau companiile care doresc să se implice în viaţa acesteia.
În perioada 22-28 aprilie, în peste 24 de localităţi din 18 judeţe are loc cea de a VI-a ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV).
Centrul Unic de Voluntariat Comunitar Oradea este un parteneriat a 42 de organizaţii: instituţii publice locale şi centrale, organizaţii neguvernamentale.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase